Veľkou lyžicou (Jahody)
Nedeľa 29.09.2024 18:20
					
					
	
	
	
		Vhodné pre všetkých
	
		Skryté titulky
		Audio komentár
		HD
		Európska tvorba
		
		
	
	
					
						Kulinárium slovenských potravín. 
					
				
		
		
				
		
		
			
				Pomoc
			
			
				Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
				
			
		
		
	
		
		
	
				
			
		Navštívime samozber jahôd v Majcichove, kde nám šéfkuchár Martin Záhumenský uprostred dediny urobí rýchle ricottové jahodové guľky a osviežujúci nápoj. Octavia nám zas návštevou rodinnej firmy ukáže, ako sa vyrába a ako vyzerá lyofilizované ovocie, čiže ovocie sušené mrazom.
		 
				


