Fermentovaná zelenina je na Slovensku známa od Záhoria po Dolný Zemplín. Octavia preskúma trhovisko v Stupave so záhoráckou herečkou Bibianou Ondrejkovou.
V časti Mást spozná malých výrobcov, ktorí jej dajú tipy na nakladanie kapusty. Šarkan objaví permakultúrnu záhradu na Zemplíne a naučí sa fermentovať zeleninu.
Veľkou lyžicou (Fermentovaná zelenina)
Nedeľa 18.02.2024 18:15
Vhodné pre všetkých
Skryté titulky
Audio komentár
HD
Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Archív - zvoľte dátum
Reláciu najbližšie vysielame
- Piatok 29.08. 04:15 Repríza
- Nedeľa 31.08. 18:15 Repríza
- Piatok 5.09. 04:50 Repríza
- Sobota 6.09. 11:10 Repríza
- Sobota 13.09. 10:05 Repríza