Veľkou lyžicou (Fermentovaná zelenina)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Fermentovaná zelenina je na Slovensku známa od Záhoria po Dolný Zemplín. Octavia preskúma trhovisko v Stupave so záhoráckou herečkou Bibianou Ondrejkovou.

V časti Mást spozná malých výrobcov, ktorí jej dajú tipy na nakladanie kapusty. Šarkan objaví permakultúrnu záhradu na Zemplíne a naučí sa fermentovať zeleninu.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Sobota 20.09. 09:50 Repríza
  • Sobota 27.09. 10:15 Repríza
  • Sobota 4.10. 10:15 Repríza