Talkšou Neskoro večer priniesla aj tentoraz zmes humoru, zaujímavých príbehov a nečakaných momentov. Tentoraz sa v štúdiu nielen rozprávalo, ale aj grilovalo.
Keď sa v štúdiu rozvoniava steak
Moderátor Peter Marcin si pozval hostí, ktorí na prvý pohľad nemajú veľa spoločného. Herec, mäsiar a hudobníci. No výsledok bol prekvapivo harmonický.
Roman Kôňa, ktorý podniká v gastronomickom segmente, totiž neprišiel do relácie s prázdnymi rukami.
Divákom priblížil filozofiu svojho remeselného mäsiarstva, v ktorom kladie dôraz na pôvod mäsa, etické spracovanie a kvalitu surovín.
Aby všetkým ukázal, že o mäse len nerozpráva, ugriloval priamo v štúdiu šťavnatý steak. A tak sa v Neskoro večer po prvý raz niesla vôňa grilovaného mäsa.
Herec s dušou
Ďalším hosťom bol Noël Czuczor, známy z filmov, ktoré majú dušu aj spoločenský presah. Diváci ho mohli nedávno vidieť v koprodukčnom filme Perla, silnom príbehu o identite, vysídlení a vnútorných konfliktoch.
Noël sa s humorom a úprimnosťou podelil o svoje herecké skúsenosti, ale aj o to, ako sa vyrovnáva s náročnými filmovými postavami.
Trojica, ktorá opäť spojila hlasy
Reláciu odľahčila hudobná časť. Na pódiu sa objavili traja účastníci prvej československej Superstar. Monika Bagárová, Markéta Konvičková a Jan Bendig.
Po šestnástich rokoch sa dali dokopy a predstavili svoju novú spoločnú skladbu „Ty“, ktorá je poctou priateľstvu a hudobnej spolupráci, ktorá pretrváva roky
Gril, hudba a humor
Epizóda Neskoro večer z 25. októbra bola ukážkou, že talkšou môže byť aj chuťovým zážitkom.
Peter Marcin s hosťami opäť vytvoril príjemnú atmosféru, v ktorej sa miešali vôňa grilovaného mäsa, filmové príbehy a spev.
Sledujte Neskoro večer v sobotu 25. októbra o 21.35 na Jednotke.
25 50 75 90