Úvod Novinky Tipy z programu

Peter Marcin prekvapil divákov. Neskoro večer sa zmenilo na party grilovačku so steakom

V štúdiu voňalo mäso, spievalo sa a smialo do sýtosti.

Peter Marcin prekvapil divákov. Neskoro večer sa zmenilo na party grilovačku so steakom Zdroj: STVR

Talkšou Neskoro večer priniesla aj tentoraz zmes humoru, zaujímavých príbehov a nečakaných momentov. Tentoraz sa v štúdiu nielen rozprávalo, ale aj grilovalo.

Keď sa v štúdiu rozvoniava steak

Moderátor Peter Marcin si pozval hostí, ktorí na prvý pohľad nemajú veľa spoločného. Herec, mäsiar a hudobníci. No výsledok bol prekvapivo harmonický.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Roman Kôňa, ktorý podniká v gastronomickom segmente, totiž neprišiel do relácie s prázdnymi rukami.

Divákom priblížil filozofiu svojho remeselného mäsiarstva, v ktorom kladie dôraz na pôvod mäsa, etické spracovanie a kvalitu surovín.

Aby všetkým ukázal, že o mäse len nerozpráva, ugriloval priamo v štúdiu šťavnatý steak. A tak sa v Neskoro večer po prvý raz niesla vôňa grilovaného mäsa.

Herec s dušou

Ďalším hosťom bol Noël Czuczor, známy z filmov, ktoré majú dušu aj spoločenský presah. Diváci ho mohli nedávno vidieť v koprodukčnom filme Perla, silnom príbehu o identite, vysídlení a vnútorných konfliktoch.

Neskoro-večer Zdroj: STVR

Noël sa s humorom a úprimnosťou podelil o svoje herecké skúsenosti, ale aj o to, ako sa vyrovnáva s náročnými filmovými postavami.

Trojica, ktorá opäť spojila hlasy

Reláciu odľahčila hudobná časť. Na pódiu sa objavili traja účastníci prvej československej Superstar. Monika Bagárová, Markéta Konvičková a Jan Bendig.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po šestnástich rokoch sa dali dokopy a predstavili svoju novú spoločnú skladbu „Ty“, ktorá je poctou priateľstvu a hudobnej spolupráci, ktorá pretrváva roky

Gril, hudba a humor

Epizóda Neskoro večer z 25. októbra bola ukážkou, že talkšou môže byť aj chuťovým zážitkom.

Peter Marcin s hosťami opäť vytvoril príjemnú atmosféru, v ktorej sa miešali vôňa grilovaného mäsa, filmové príbehy a spev.

Pečie celé Slovensko

Aktuálne informácie zo zákulisia, zoznam súťažiacich a receptov a archívne epizódy šou nájdete na webe.

Sledujte Neskoro večer v sobotu 25. októbra o 21.35 na Jednotke.

25 50 75 90